Valdebatter?

Nu finns det något nytt att försöka undkomma med hjälp av snabba tryck på fjärrkontrollen.

Valdebatterna på Aktuellt.

Två inbjudna debattörer från skilda läger skall på några få minuter fås att i så högt tempo som möjligt prata i mun på varandra och sprida valfloskler. Om debattörerna nån gång startar i lugnt och vettigt tempo så blir dom snabbt uppeppade av en programledare som uppträder värre än en duracellkanin. Allt för att få upp tempot så att garanterat inget vettigt blir sagt.

Nä, tacka vet jag ICA reklamen.

2 Responses to “Valdebatter?”

  1. sofia Says:

    det är dig som falukorv-reklamen handlar om.
    förresten så pratade du om någon bra sida man kunde få hjälp att stämma ukulelen på, visst? jag kommer hem till linde i helgen men jag tar nog inte med mig ukulelen, eller borde jag?
    Kram

  2. Thomas Says:

    Ta med den. Jag behöver komp.