Kreativitet – när?

Läste i DN i helgen att en bra lärare behövde vara kreativ, ha ideér och vara inspirerande. I artikeln stod det också att det kunde vara svårt att få tid till det.

Idag har jag sprungit runt, kopierat, rastvaktat, ringt telefonsamtal, plåstrat om, suttit i möten, kopierat blanketter, fyllt i andra blanketter, svarat i telefon, samlat in diverse anmälningslappar, glömt var jag lagt saker, letat efter dessa saker och mellan allt detta undervisat lite.

Kreativ och inspirerande kanske jag får tid till att vara när jag blir pensionär.

2 Responses to “Kreativitet – när?”

  1. Anna Elvenäs Says:

    Hej Thomas!
    Kul att även du börjat blogga, har hört att det är beroende framkallande. Bäst att hålla sig ifrån det:-)

    Ha det!

  2. Thomas Says:

    Jo, jag har märkt det. Kollar varje kvart hur många besök jag har.