Puh!

Det är rätt så kul att skriva av sig lite, så kul att jag försökt lyxa till det och ordna en egen domän. Som vanligt räknade jag lite fel på tidsåtgången. Jag har nogt lagt ner åtta timmar på att ordna plats på webbhotellet och flytta över bloggen. Det var inte så lätt som jag trodde. Jag måste berömma supporten på surftown.se som svarade så snabbt på mina frågor.

Gjorde en lite paus i jobbet i går kväll det var avskeds konsert för Lindesbergs avgående kulturchef Anders Brännström. En överaskningskonsert med musikkår och halva Lindesbergs kultur utbud, inklusive Linde Bergslags Kammarkör. En härlig kväll med massvis med bra musik, sång och vackert prat.

Nu är jag tillbaka vid datorn. Inlägg och bilder är tillbaka där de skall vara. Återstår bara att ordna till utseendet så att det ut som före flytten.

Comments are closed.