Hoppa till innehåll

Sommaren 2011

Du behöver inte läsa det här. Det är förmodligen ointressant för dig. För mig är det nödvändigt, jag behöver skriva ner lite av det som hänt i sommar.  Hur ska man annars komma ihåg vad man gjort.


Tidig vårresa till Barcelona. Karin så sjuk att resan blev en mindre katastrof. Vi såg lika mycket av sjukhuset som staden.


Mellanlandning i Luleå. Ett kort besök för att hälsa på släkt och städa stugan inför sommaren.Fira midsommar i Norrköping, god idé om man vill ha lugn och ro, promenera och äta gott.Segeltur med Ola. Den tilltänkta klassträffen med gamla kompisar från lärarhögskolan blev inte så välbesökt men båtturen från Arkösund till Västervik var mycket fin.Vandring till Nora. Går alldeles utmärkt om man får vila upp sig på Nora stadshotell innan man vandrar hem till Linde igen.Avslutning på sommaren med tre veckor i ett rekordvarmt Luleå.