Littorin avgår

Pressen har varit närgången mot Littorin och hans barn. Tidningarna och de politiska motståndarna har förståelse och drar inte nytta av situationen. Aftonbladet fattar ingenting det är ju dom som har avslöjat det som behöver avslöjats.

Vad är det för människor som jobbar på våra nyhets media. I sin iver att ”avslöja” saker går de snart över lik. Det fanns en tid när politiker titulerades med herr statsrådet och om han inte ville svara drog man sig vördsamt bakåt. Inga lik i garderoben blev avslöjade på den tiden och det fanns kanske sånt som behövde belysas men nu skyr man inga medel när man vill skapa nyheter.

Jag kan inte tänka mig annat än att vissa av de som jobbar på tidningar och nyhetsredaktioner helt enkelt är elaka människor, såna som inte har det minsta känningar av empati, artighet eller medmänsklighet.

Nä, upp till kamp mot grymma och upplagetörstande massmedia, läs dem inte och om du läser dem läs ett exemplar du hittat på parkbänken så att du inte stödjer dem och köp framförallt aldrig något som förekommer i deras annonser.

Comments are closed.