Var rik

Konstigt är det.

Jo just det, konstigt är det att alla små och stora reformer som vår regering driver igenom alltid råkar spilla över en liten slant till de som redan har det bra.

Allt som ger jobb är bra, om det sedan råkar bli så att de som redan har jobb råkar få skattesänkningar och billigare städning och drinkblandning är det bara ett olycksfall i arbetet.

Billigare mediciner vill vi förstås ha. Hur löser man det på bästa sätt? Jo, kanske så att den som är intresserad av att tjäna stora pengar kan få köpa in sig i apoteksbranschen. Att det blir färre apotek i glesbyggd och svårare att få tag på sällsynta mediciner får väl ses som ett olycksfall i arbetet.

Sälj SJ, skolorna, fritidshemmen, bussbolagen. Sälj allt som vi tillsammans jobbat ihop och sälj det billigt så att det går riktigt fort så att vi snabbt kan dela ut pengarna som kommer in i form av skattesänkningar. Om de sen råkar vara de som har det bäst som tjänar mest på det får det väl ses som ett olycksfall i arbetet.

Eller, vid närmare eftertanke kanske det inte är så konstigt.
Vi får det vi röstar på!

Comments are closed.