Måste skriva

Nu är det dags, det har inte blivit nåt på ett tag. Om det har blivit nåt så blir det bara kortare och kortare.

Hitta på något fyndigt, kort och intelligent.

Nää, det blev inget. Kanske i morgon, vi hörs.

Vänta ett tag, fick ju en riktigt trevlig upplevelse i skolan. 6:orna har äntligen fått fadderbarn i år. Idag ville några vara i kuddrummet, kan väl vara trevligt. Det blev fler och fler, mer och mer livat och ljudligt. Man kan bli lite orolig när sexor och förskolebarn springer omkring och leker lekar. Lämnade gänget en stund och på vägen tillbaka var jag beredd på att försöka lugna tillställningen.

Vad ser jag när jag titta in? Spontant sagoberättande. Hela gänget i en andaktsfullt lyssnande hög. Stora och små turas om att berätta i stunden påhittade sagor. Efter varje saga artig och uppskattande applåd.

Comments are closed.